MyBlog

l 'Art de Vivre in Hilversum

Ziezo, het nieuwe jaar is begonnen en wij ook met een frisse start in ons atelier in Hilversum. Het eerste weekend was al lekker druk en onze bezoekers waren  zeer verrast  bij binnenkomst.  Iedereen vond het zeer geslaagd en bijzonder sfeervol en dan zijn we nog niet eens helemaal op orde !   Maar daar wordt hard aan gewerkt.  De gratis taxaties en het restauratieadvies blijven zoals iedereen gewend was in Laren, alleen is de collectie veel uitgebreider en de ruime veel groter. Een kop koffie staat altijd klaar en iedereen is elk weekend van 12.00 - 17.00 uur van harte welkom.

 een kijkje in het atelier in Hilversum
loenerveense plas loosdrecht geuzenweg 042 640x480

verhuizing galerie

 

aanplakbiljet winkel 001 bewerkt-3 393x640

Galerie l' Art de Vivre gaat verhuizen.  Omdat de ruimte in de Galerie al een flinke tijd te krap werd gaan we stoppen in Laren. Dit doen we per 24 december a.s. al en per 2 januari 2014 zitten we dan in ons prachtig verbouwde atelier in Hilversum.  Drie verdiepingen met kunst, kunstvoorwerpen, porcelein, oude klokken en zoals het in een schildersatelier betaamd potten met verf, verfkwasten en schildersezels.  Want we werken hier natuurlijk ook.  Elk weekend zijn we open van 12.00- 17.00 uur en kunt U bij ons terecht voor gratis taxaties, restauratieadvies, advies verkoop en aankoop van schilderijen, vragen op kunstgebied en lijsten en natuurlijk kunt U ons altijd bellen of mailen voor een andere afspraak.  Parkeren in de buurt kunt U op het terrein van de Jumbo, dat is 2 minuutjes lopen.  We hebben 13 jaar met veel plezier in Laren gewerkt, maar mede door het overlijden van onze huurbaas dit jaar en de vraag of wij wel door konden gaan op dezelfde basis hebben wij dit dus besloten en gaan we met veel plezier weer aan de slag in ons atelier in Hilversum, U bent van harte welkom !

adres: Geuzenweg 278, 1221 CB . Route vanaf de A1  : Hilversumseweg volgen (La Place) - stoplichten rechtdoor - Larenseweg - deze volgen tot rotonde, rechtsaf Jan v.d. Heydenstraat, 1ste straat links.  Nummer 278 is vijf huizen verder aan de linkerkant.

begin 2013

We zitten inmidels al bijna weer in februari van het jaar 2013. Ondanks de soms wat barre weersomstandigheden is het lekker druk in de galerie. Veel mooie schilderijen getaxeerd, vele handen geschud en vele verhalen gehoord.  We hebben weer wat leuke plannetjes voor het komende jaar in de vorm van tentoonstellingen en natuurlijk weer een aantal taxatiedagen en ook over de website wordt weer eens gebrainstormd om het nog aantrekkelijker te maken en nog uitgebreider. Al deze nieuwtjes komen we in de loop van het jaar op terug, dat spreekt.alt

taxatiedag in atelier/cafe mauve, afgelopen zondag 25 november.

 

Afgelopen zondag, 25 november was een groot succes. !  De taxatiemiddag was zeer druk bezocht en er waren zelfs wachttijden van anderhalf uur ! Heel veel mooie schilderijen, tekeningen en aquarellen uit de Larense School gezien, varierend van Anton Mauve, Jacob Dooijewaard, David Schulman tot nog veel meer. Het was reuze gezellig en ik heb ervan genoten. Volgende keer weer !.

opnieuw taxatiedag schilderijen Atelier/cafe Mauve, Laren !

Zondag 25 november a.s. ga ik weer taxeren bij het bekende Atelier/cafe Mauve in Laren, Iedereen kan dan gratis zijn verzameling of losse schilderijen, aquarellen en grafiek laten taxeren op hun waarde. Ook geef ik restauratie advies. Een afspraak is niet nodig, dus kom langs en laat U prettig verrassen !  Ik ben net zo nieuwsgierig als U . Nog even het adres : Brink 1, 1251 KR Laren. Ik ben er van 12.00 - 17.00 uur. Tot ziens in Laren !

nieuwe schilderijen in Doe een Bod !

Vanaf vandaag zijn we weer begonnen met het plaatsen van schilderijen waarop geboden kan worden onder "Doe een bod" . Omdat het misschien niet voor iedereen even duidelijk is, even een korte handleiding.

REGISTEREREN: 

stap 1. klik op registreer en maak Uw volledige naam, gebruikersnaam en wachtwoord aan.

stap 2. vul Uw naam, adres, woonplaats, emailadres ed. in.

stap 3. ga naar Uw mailbox en klik op de link in de ontvangen mail. U bent nu geregistreerd. 

BIEDEN: 

stap 1. log in met Uw gebruikersnaam en wachtwoord.

stap 2. klik op de naam van de schilder (b.v. A.J. Wildeboer) van het aangeboden schilderij.

stap 3. bied exact - bedrag invullen en bied nu aanklikken. (bieden bij proxy is bieden bij afwezigheid of automatisch bieden via de veilinghouder, waarbij van te voren een vast bedrag wordt ingevuld, wat het maximale bedrag is wat men wenst te bieden. De veilinghouder zal tijdens het veilen meebieden tot dit bedrag bereikt is).

Daarna in beide gevallen (registreren of inloggen) altijd weer uitloggen door DOE EEN BOD aan te klikken in de bovenste groene balk.

NIEUWS

 

 


 

 

Toonwildeboer

Galerie l'Art de Vivre

Geuzenweg 278 
    1221 CB Hilversum
Telefoon: 035-6855700
    Mobiel: 06-41823537
emailButton info@toonwildeboer.com
icon-fb Like mij ook op Facebook

Galerie l'Art de Vivre, Geuzenweg 278, 1221 CB Hilversum.